Vi hoppas att ni ska få en riktigt härlig dag hos oss på Vikingavallen. Nedan lite information om det viktigaste!

Regler

Vi kommer att följa ÖFF:s uppdaterade spelregler för 5 mot 5-fotboll enligt de nya nationella spelformerna. Läs mer på  Fotbollens nationella spelformer - Förening och aktiva (svenskfotboll.se)  för en bra översikt! Matcherna spelas i en period om 15 minuter, med gemensam start och slut för samtliga pågående matcher.

Domare

Vi använder oss av våra egna unga domare, som är under utbildning. Tänk på att många av domarna bara är något äldre än spelarna, en del av dem kanske tom dömer för första gången. Bemöt domarna som om det var ditt eget barn.

Cupområdet

Cupområdet kommer att bestå av totalt sex planer. Tre planer inne på Vallen och tre planer på fältet utanför.

Det kommer att finnas klubblägerplatser uppmärkta runt vår A-plan. Dessa är för att ni ska kunna ha en plats för er klubb att samla lagen inför matcher etc. Vill ni ha med er ett partytält eller liknande går det bra att sätta upp det på klubblägerplatsen. Ni kommer att få information om detta vid ankomst.

På området har vi grilltält, kiosk och kaffetält . Förutom kaffe, fika, glass och normalt kioskinnehåll så säljer vi kokt korv och grillade hamburgare. Det går att betala med kontanter och swish.

Omklädning

Det kommer att finnas ett begränsat antal omklädningsrum, uppmärkta pojkar och flickor inne på Vallen. Dessutom kan man efter kl 10 använda badets omklädningsrum som ligger i direkt anslutning till Vallen.

Avsluta med gratis bad!

Ni är välkomna att besöka Valkebobadet i samband med cupen. Fri entré för alla, även föräldrar och andra besökare!

Kostnad och betalning

Anmälningsavgiften är 1000:- per lag och ni är garanterade 4 matcher. Anmälningsavgiften betalas till bankgiro 934-9283. Ange förening och lag i meddelandefältet.

Sista dag för anmälan

Sista dag för anmälan till årets Vikingacup är 22/5 2023.