Vi hoppas att ni ska få en riktigt härlig dag hos oss på Vikingavallen. Nedan lite information om det viktigaste!

Regler

Vi kommer att följa ÖFF:s spelregler för 5 mot 5-fotboll enligt de nationella spelformerna. Läs mer på  Fotbollens nationella spelformer - Förening och aktiva (svenskfotboll.se)  för en bra översikt! Matcherna spelas i en period om 15 minuter, med gemensam start och slut för samtliga pågående matcher.

Domare

Vi använder oss av våra egna unga domare som är under utbildning. Tänk på att många av domarna bara är något äldre än spelarna, en del av dem kanske till och med dömer för första gången. Bemöt domarna som om det var ditt eget barn och stötta dem i deras domslut. Detta kommer att avspegla sig på barnens attityd på planen. Precis som förra året kommer vi att ha extra vuxna i gula västar på plats på området som kan kallas in och stötta våra unga domare vid behov. 

Cupområdet

Cupområdet kommer att bestå av totalt sex planer. Två planer inne på Vallen och fyra planer på fältet utanför.

Det kommer att finnas klubblägerplatser uppmärkta runt vår A-plan. Dessa är för att ni ska kunna ha en plats för er klubb att samla lagen inför matcher etc. Vill ni ha med er ett partytält eller liknande går det bra att sätta upp det på klubblägerplatsen. Ni kommer att få information om er plats vid ankomst.

På området har vi grilltält, kiosk och en Play-zon med kringaktiviteter som fotbollsdart, chokladhjul och lotteri under cupen.  Förutom kaffe, fika, glass och normalt kioskinnehåll så säljer vi kokt korv och grillade hamburgare. Betalning sker via Swish.

Omklädning

Det kommer att finnas ett begränsat antal omklädningsrum, uppmärkta pojkar och flickor, inne på Vallen. Efter kl 10 kan man även använda badets omklädningsrum som ligger i direkt anslutning till Vallen. 

Avsluta med gratis bad!

Ni är välkomna att besöka Valkebobadet i samband med cupen. Fri entré för alla, även föräldrar och andra besökare!

Kostnad och betalning

Anmälningsavgiften är 1200:- per lag och ni är garanterade 4 matcher. Anmälningsavgiften betalas till bankgiro 934-9283. Ange förening och lag i meddelandefältet.

Sista dag för anmälan

Sista dag för anmälan till årets Vikingacup är 22/5 2024.